Path Of Bliss Football Academy

Path Of Bliss Football Academy A Non-Profit making football academy that combines elite football training with the power of yoga for total well-being and talent development.

11/08/2026




[___Unlike the norm in Ghana, my parents supported my football dream from day one___] Kandim Emmanuel

Full interview bellow

Name: KANDIM EMMANUEL

2. Natural position: ATTACKING MIDFIELDER

3. Which other position can you play aside from your natural position?
ANS: RIGHT WNGS
4. When did you discover you could play football?
ANS: AT THE AGE OF FIVE (5)
5. Are your parents in support of your choice to play football?
ANS: YES
6. How do you feel playing football?
ANS: GREAT
7. Beside football, what is one thing you are really good at?
ANS: SWIMMING
8. If Path Of Bliss Football Academy is an animal, which animal would we be and why?
ANS: CHEETAH, BECAUSE WE ARE GROWING FAST
9. When you grow up, how do you want people to remember you?
ANS: AS A PROFESSIONAL FOOTBALLER
10. What have you learnt so far with Path Of Bliss Football Academy?
ANS: TEAMWORK, DISCIPLINE, DRIBBLING, LOVING ONE ANOTHER, GIVING ACCURATE PASSES
11. Any final words?
ANS: I THANK GOD I PLAY FOR PATH OF BLISS FOOTBALL ACADEMY


09/08/2026
09/08/2026



Oh, you are not aware that our coach Philip Quarshie a.k.a Jango Buoy is also a talented musician and a teacher?
Now you know and heree he is performing one of his songs at an event


08/08/2026



[____It's work-oclock____]

Our goal keeping department putting in the work.

05/08/2026



It's work-oclock
Quick throwback

Address

Dzodze

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Path Of Bliss Football Academy posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Share